Haagcom is een samenwerking aangegaan met Belsimpel Zakelijk voor het leveren van smartphones, tablets en accessoires.
Door deze samenwerking geven we onze klanten toegang to een breder portfolio met in de regel de scherpste prijs in de markt!

Heeft u interesse of eventuele vragen? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Wij van Haagcom zijn gespecialiseerd in de DECT single en multi-cell N670 en N870.

Elke Gigaset N870-multicellzone ondersteunt een volledige MKB-organisatie en kan van de kleinste tot de grootste locatie absoluut eenvoudig worden geïmplementeerd. En als uw organisatie groter is, kunnen meerdere zones eenvoudig met roaming en overdracht van oproepen worden geïmplementeerd. Installaties van meerdere zones met honderden multicell basis stations kunnen op grotere locaties, zoals fabrieken, hotels, ziekenhuizen of magazijnomgevingen, een DECT-communicatienetwerk leveren dat duizenden medewerkers bedient. Tot wel 20 000 handsets, 6000 parallel calls en 6000 Basis Stations.

Heeft u interesse of eventuele vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Draytek heeft een nieuwe access point geïntroduceerd: VigorAP 920C.

Dit is een premium access point voor zakelijke omgevingen zoals horeca, conferentiezalen, Retail of op kantoor.

Tot 256 Wi-Fi clients kunnen simultaan verbinden over de twee banden. De 2,4GHz band is 400Mbps en de 5Ghz band is 867Mbps. Het AP kan middels een adapter of via PoE gevoed worden.

 

Bij gebruik van meerdere access points in het netwerk kan gekozen worden voor het opzetten van een Mesh netwerk. Het access point kan zowel de Mesh root als een Mesh node zijn.

 

Deze acces point is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit, Grijs & Zwart.

 

Heeft u interesse of eventuele vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk.

 

2 weken geleden zijn we onze SMTP dienst op de achtergrond gemigreerd naar een externe aanbieder. Onverwacht zaten hier toch meer gevolgen aan vast dan verwacht, en daarom hebben wij deze migratie vorige week tijdelijk teruggedraaid.

Het nieuwe platform geeft ons meer grip op spam en de daarbij behorende blacklist problemen. Om bovenstaande reden willen wij dan ook z.s.m. de SMTP diensten nogmaals migreren hierdoor kunnen jullie een stabielere dienst leveren.

Om dit mogelijk te maken vragen wij het volgende van u:

 

  • IPv6 adres ip6:2a00:1950:1000::/56 moet worden opgenomen in het spf record van de eindklanten. Dit IPv6 adres moet naast smtp.voipoperator.nl worden gebruikt.

  • Het nieuwe platform controleert of het afzender e-mail adres een valide adres is en zal de e-mail niet aannemen als dat niet het geval is (dit is de reden van de eerdere rollback) zorg dus dat deze aangemaakt zijn.

  • Verder zijn er nog de volgende verschillen met onze huidige platform:

  • Wij zullen de limiet van 5000 (berichten per dag) in de komende maanden gaan verlagen naar 650. Wij zullen de komende maanden gebruiken om te monitoren welke klanten meer dan 650 mails versturen, en die klanten zullen op de limiet van 5000 blijven staan. Ook kunnen we op verzoek bepaalde klant IPs hun limiet op 5000 zetten.

  • Er is een limiet van 50 geadresseerden per e-mail

 

Samenvatting:

Hostnaam: smtp.voipoperator.nl
Alias: mailrelay.haagcom.net
IP-adres: 89.184.181.108
Source IP-adressen: 89.184.160.64/27
SPF include hostname: _spf.voipoperator.nl
Port: TCP/25
Maximale grootte Email berichten: 50 MB
Maximaal aantal gelijktijdige verbindingen: 20
Aantal berichten per tijdsinterval: 5000 per dag

 

Mocht u toch nog met vragen zitten, mail gerust.

Jouw persoonlijke thuiswerk lijn kan je zien als je persoonlijke spitsstrook, nooit meer in de file. Een eigen xDSL lijn naast je huidige internet aansluiting om thuis over te werken.

Omdat deze speciaal is aangelegd en alleen door jou wordt gebruikt heb je dus geen last van de rest van de file in je huishouden.

Nu extra voordelig. Deze actie loopt t/m 1 juni 2020.

 

Heeft u interesse of eventuele vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze servicedesk.