Hosted VoIP


Bellen vanuit de Cloud

Dankzij de technische mogelijkheden van VoIP hoeft u zelf geen telefooncentrale meer aan te schaffen. Er is nu een volmaakt alternatief beschikbaar:

Hosted VoIP oftewel Bellen vanuit de Cloud

Hosted VoIP is niets anders dan een virtuele telefooncentrale die draait op een externe server in een goed beveiligd datacentrum. Zo kunt u beschikken over een volwaardige, ultramoderne telefooncentrale met uitgebreide faciliteiten zonder deze eerst aan te hoeven schaffen. U betaalt slechts een maandelijkse vergoeding per aangesloten gebruiker.

Hosted VoIP is daarmee niet alleen zeer geschikt voor bedrijven maar ook voor ZZP-ers!

Hosted VoIP

NIEUWSTE FACILITEITEN

Met Hosted VoIP heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste functionaliteiten. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals een Welkomsttekst, Wachtrij, Dag- en Nachtstand, Doorschakelen en Voicemail2email.

PROFESSIONELE UITSTRALING

Werken is niet meer plaatsgebonden. Met Hosted VoIP bent u zowel thuis, als op de zaak, als op mobiel bereikbaar met hetzelfde vaste nummer. Dat staat wel zo professioneel.

VASTE VERGOEDING PER WERKPLEK

Met Hosted VoIP van Haagcom zijn alle denkbare functionaliteiten bij de prijs inbegrepen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

ONDERLING GRATIS BELLEN

Een groot deel van de gesprekken wordt tussen uw medewerkers onderling gevoerd. Bij Haagcom bellen uw medewerkers gratis met elkaar; ook als zij in verschillende vestigingen werkzaam zijn.

FILIALEN KOPPELEN

Met Hosted VoIP koppelt u de telefonie van verschillende vestiging probleemloos aan elkaar. Dit is niet alleen efficiënt maar ook nog eens kostenbesparend.

VANAF 1 GEBRUIKER

Alle diensten van Haagcom zijn vanaf één gebruiker leverbaar, inclusief alle slimme functies. Zo kan ook een startende ondernemer direct over de meest uitgebreide telefonie-faciliteiten beschikken. Zonder meerprijs.

VAST-MOBIEL INTEGRATIE

Met Haagcom Vast-Mobiel kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Elk type mobiele telefoon kan - zonder app - onderdeel gemaakt worden van uw telefooncentrale in de Cloud. En over dezelfde functionaliteiten beschikken. Ideaal als u veel buitenshuis werkt.


TELEFOONCENTRALE BEHOUDEN?

Heeft u nog een werkende centrale en toestellen? De meeste centrales laten zich eenvoudig ombouwen naar VoIP. Op deze manier hoeft u niet te investeren in nieuwe apparatuur om met VoIP te kunnen bellen.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen