ADSL en VDSL


Snel online

Internet waarbij u gebruikt maakt van het bestaande kopernetwerk is op elke locatie in Nederland leverbaar, zonder lange wachttijden.

Internet via de telefoonlijn

Bij de DSL-verbinding wordt gebruik gemaakt van de traditionele koperen telefoondraad om digitaal en op hoge snelheid gegevens te zenden en te ontvangen. Deze techniek is uitermate geschikt om het elk soort internetverkeer te verwerken, waaronder spraakverkeer.

Snelheden tot 100 mbps zijn op veel locaties inmiddels haalbaar!

ADSL VDSL

ADSL

ADSL (Asymmetric DSL) is in ons land de meest gebruikte methode om met het internet verbonden te zijn. ADSL is een techniek waarbij het ontvangen van data (downloaden) sneller gaat dan het versturen (uploaden). De maximale downloadsnelheid bedraagt 24Mb, de maximale uploadsnelheid 1Mb. ADSL is zeer geschikt voor VoIP (bellen via het internet).

VDSL

VDSL (Very-high-bitrate DSL) is de opvolger van ADSL. Zowel de download- als uploadsnelheden liggen bij VDSL aanmerkelijk hoger, te weten maximaal 100Mb om 10Mb. Met name op locaties waar glasvezel nog een te kostbare optie is, is VDSL een aantrekkelijk geprijsd alternatief. VDSL maakt het mogelijk om tegen lage kosten meerdere diensten over een verbinding te laten lopen, zoals online back-up, camerabewaking, online boekhouden of pinnen via IP.

HOGE UPTIME

De DSL-verbindingen van Haagcom hebben een beschikbaarheid van maar liefst 99,9%.

VASTE IP-ADRESSEN

Een vast IP-adres is onmisbaar in een zakelijke omgeving en bij Haagcom daarom standaard.

EIGEN NETWERKSPECIALISTEN

Onze geschoolde professionals hebben alle kennis in huis om uw bedrijf en al uw apparatuur probleemloos op het internet aan te laten sluiten.

OPTIMAAL BEREIKBARE HELPDESK

Onze helpdeskmedewerkers kennen u en uw bedrijf persoonlijk en helpen u snel op weg.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Mocht er onverhoopt een storing zijn op uw verbinding? Wij helpen u direct. Op afstand of op locatie. Haagcom onderscheidt zich hiermee van de meeste andere providers.


MEER BANDBREEDTE NODIG?

Op steeds meer locaties is ook glasvezel leverbaar. Wilt u weten of glasvezel op uw adres ook mogelijk is? We brengen de mogelijkheden voor u graag in kaart.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen