Vast-Mobiel


Vast-mobiel integratie is de toekomst

Wilt u onder één nummer bereikbaar zijn op zowel uw vaste als mobiele toestel? En wilt u op uw mobiele toestel over dezelfde faciliteiten kunnen beschikken als op uw vaste toestel?

Haagcom Vast-Mobiel

Haagcom Vast-Mobiel houdt in dat u uw mobiele toestel integreert met uw vaste telefonie. Zo kunt u nog sneller en flexibeler werken en kunt u ook op uw mobiele toestel klanten professioneel te woord staan.

Haagcom Vast-Mobiel is daarmee niet alleen zeer geschikt voor bedrijven maar ook voor ZZP-ers!

Vast-Mobiel

VOLLEDIGE INTEGRATIE

Haagcom heeft de vaste en mobiele telefonie volledig geïntegreerd. Elk type mobiele telefoon kan - zonder app - onderdeel gemaakt worden van uw Telefooncentrale in de Cloud. En over dezelfde functionaliteiten beschikken. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals een Welkomsttekst, Wachtrij, Dag- en Nachtstand, Gesprek doorverbinden en Voicemail2email. Op uw mobiel!

PROFESSIONELE UITSTRALING

Werken is allang niet meer plaatsgebonden. Met Haagcom Vast-Mobiel bent u zowel thuis, als op de zaak, als op mobiel bereikbaar met hetzelfde nummer. Dat staat niet alleen professioneel, maar werkt ook een stuk prettiger.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Met Vast-Mobiel van Haagcom zijn alle functionaliteiten bij de prijs inbegrepen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

ONDERLING BELLEN EN DOORVERBINDEN

Hebben medewerkers onderling veel telefonisch contact. Met Haagcom Vast-Mobiel gaat dat een stuk efficiënter. Verkorte kiesnummers, gesprekken doorverbinden - met of zonder ruggenspraak. Binnen Vast-Mobiel is dit allemaal mogelijk.

FILIALEN KOPPELEN

Met Haagcom Vast-Mobiel koppelt u de vaste én mobiele telefonie van verschillende vestiging probleemloos aan elkaar. Dit is niet alleen efficiënt maar ook nog eens kostenbesparend.


VANAF 1 GEBRUIKER

Alle diensten van Haagcom zijn vanaf één gebruiker leverbaar, inclusief alle slimme functies. Zo kan ook een startende ondernemer direct over de meest uitgebreide telefonie-faciliteiten beschikken. Zonder meerprijs.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen