WiFi


Gratis WiFi

De aanwezigheid van WiFi is een service die steeds meer bedrijven bieden aan hun gasten en medewerkers. Versterk effectief uw online aanwezigheid. Met een goeddekkend, snel, veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk.

Eenvoudig en doelmatig beheer

U wilt natuurlijk liever niet dat uw eigen netwerkverkeer gehinderd wordt. Of dat gasten toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Zorg er daarom voor dat u de netwerken scheidt. Met de juiste apparatuur is dat een fluitje van een cent. Wij helpen u daar graag bij.

Een WiFi-gastnetwerk zonder zorgen!

iPad

EIGEN NETWERKNAAM

Biedt u uw gasten gratis draadloos internet? Maak uw WiFi-gastnetwerk dan herkenbaar en makkelijk vindbaar door het de naam van uw bedrijf te geven.

VOLLEDIG GESCHEIDEN

Zorg ervoor dat uw gasten geen toegang hebben tot uw besloten bedrijfsnetwerk, maar uitsluitend toegang tot het internet.

BEPAAL ZELF DE BANDBREEDTE

Geef het gastnetwerk niet alleen uw bedrijfsnaam mee, maar bepaal ook hoeveel bandbreedte dit WiFi-netwerk krijgt. Zo voorkomt u dat uw gasten het zakelijke netwerk overbelasten.


EIGEN WEBPORTAL

Stel in dat uw gasten eerst een welkomstboodschap getoond krijgen. Of leidt uw bezoekers eerst naar een specifieke website zoals bijvoorbeeld uw Facebook-pagina.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen