Haagcom


Over ons

Vanuit Nootdorp is Haagcom voor bedrijven al 30 jaar het vaste aanspreekpunt voor alle vraagstukken op het gebied van bereikbaarheid. Ons streven is een duurzame en persoonlijke klantrelatie, gecombineerd met service-op-maat. Wij beschouwen deze individuele aandacht samen met onze vakkennis als de basis van onze dienstverlening.

Totaalleverancier

Haagcom levert elke vorm van telefonie en internet. Het communicatieplatform dat wij gebruiken is toonaangevend in de telecomwereld. Het stelt ons in staat om integrale en tegelijkertijd flexibele oplossingen te bieden. Dit maakt het overzichtelijk voor u. Eén aanspreekpunt, één factuur en de garantie dat alles werkt.

Haagcom. Wij regelen uw bereikbaarheid. Graag en goed.


HAAGCOM

ONZE MISSIE

We hebben een duidelijk doel voor ogen. Wij zien het als onze opdracht om onze langjarige en gedetailleerde kennis op het gebied van telecommunicatie in te zetten voor onze klanten om hen van de beste communicatieoplossingen te voorzien en hen te verzekeren van een optimale bereikbaarheid tegen lage kosten.

EERST INVENTARISEREN

Ondanks alle verschuivingen in de markt, bijvoorbeeld van traditionele telefonie-oplossingen naar innovatieve diensten zoals bellen via de cloud, blijft er één ding ongewijzigd; namelijk onze werkwijze. Wij laten ons nooit verleiden tot het geven van advies zonder een grondige inventarisatie van uw huidige situatie.

ALTIJD DICHTBIJ

Onze fysieke aanwezigheid beschouwen zowel wij als onze klanten als een groot pluspunt van onze dienstverlening. Met onze snelle service op locatie onderscheiden we ons van de meeste andere aanbieders.

TRANSPARANTIE

Als specialist op het gebied van telecommunicatie hechten wij veel waarde aan transparantie. Bij ons geen kleine lettertjes of onbegrijpelijke facturen. Wij zien openheid als een teken van kracht.

GEEN LANGDURENDE CONTRACTEN

Op de meeste van onze diensten geldt een contractduur van één maand. Lange contracten werken namelijk zelden in het voordeel van de klant.


UITSLUITEND A-MERKEN

In het belang van de continuïteit van uw onderneming betrekken wij onze producten en diensten uitsluitend van gerenommeerde leveranciers. Tezamen met onze ervaring en vakkennis staat dit garant voor superieure en kostenbesparende communicatieoplossingen.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen