Glasvezel


Supersnel internet

Glasvezel is binnen Nederland aan een onstuitbare opmars bezig. Bij Haagcom merken we dat vooral de zakelijke gebruiker veel belangstelling heeft voor de enorme mogelijkheden van glasvezel. Steeds meer ondernemers zien namelijk dat zij met een standaard internetabonnement tegen de grenzen van de mogelijkheden van hun verbinding aanlopen.

Werken in de cloud

Organisaties zijn de laatste jaren ongemerkt steeds meer data over hun netwerk gaan versturen. Bandbreedte verslindende toepassingen als online back-up, bedrijfs- en terreinbeveiliging, het koppelen van verschillende vestigingen en het werken in de cloud zijn inmiddels gemeengoed geworden. Bovendien maken medewerkers op het werk steeds meer gebruik van privé-apparatuur zoals smartphones.

Glasvezel is zeer geschikt voor bedrijven die veel bandbreedte nodig hebben!

OVERAL LEVERBAAR

Doordat er de afgelopen jaren duizenden kilometers glasvezel zijn aangelegd kan Haagcom glasvezel op steeds meer locaties leveren.

MEER BANDBREEDTE

Groeiend dataverkeer vraagt om een hoge uploadsnelheid en voldoende bandbreedte voor iedere gebruiker. Glasvezel maakt dit mogelijk. De snelheden beginnen bij 10Mb en kunnen oplopen tot 1000Mb, afhankelijk van het gekozen abonnement. Dit maakt glasvezel vele malen sneller dan ADSL en zelfs VDSL.

STABIEL, VEILIG EN BETROUWBAAR

Tel daarbij de betrouwbaarheid en de veiligheid van de glasvezeltechniek op en het mag duidelijk zijn dat glasvezel de toekomst heeft.


ALLE DIENSTEN, ÉÉN VERBINDING

Een groot deel van de bedrijven heeft aparte lijnen voor diensten als telefonie, internet en alarm. Met glasvezel is dit verleden tijd. Alle denkbare diensten kunnen over één en dezelfde lijn. De besparingen kunnen aanzienlijk zijn.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen