ISDN en Analoog


ISDN en PSTN

Hoewel steeds meer organisaties overstappen op VoIP-telefonie, is bellen via het internet niet in elke situatie mogelijk of gewenst. Belt u nog over de vaste lijn, analoog of via ISDN?

WLR en CPS

Veel bedrijven hebben de overstap naar vaste telefonie van Haagcom inmiddels gemaakt. Dit betekent in een handomdraai bellen met dezelfde vertrouwde kwaliteit, maar tegen aanzienlijk lagere kosten.

Geen administratieve rompslomp en geen verlies van bereikbaarheid rond de overstap!

ISDN

BESPAREN OP UW TELEFOONREKENING

Dankzij de versoepelde wetgeving kan Haagcom bijna elk telefoonabonnement probleemloos overnemen. Technisch verandert er daarbij niets. Vanzelfsprekend behoudt u al uw nummers en faciliteiten. U zult direct een lagere telefoonrekening ontvangen.

ELK TYPE LIJN EN CENTRALE

Om voordeliger te kunnen bellen maakt het niet uit of u gebruik maakt van een analoge telefoonlijn of een ISDN-aansluiting. Het is ook geen probleem als u meerdere vestigingen en verschillende typen telefooncentrales heeft. Technische aanpassingen zijn er niet nodig.

ONLINE INZICHT

Na de overstap naar Haagcom krijgt u de beschikking tot onze slimme webtool MijnHaagcom. Via deze tool krijgt u onder andere real-time inzicht in uw gesprekskosten.

ÉÉN VERZAMELFACTUUR

U ontvangt één factuur met daarop alle gespreks- en abonnementskosten gespecificeerd. Neemt u in de toekomst aanvullende diensten af zoals internet of mobiele telefonie? Ook deze kosten komen op dezelfde factuur te staan.

EIGEN TECHNICI

Mocht er onverhoopt een storing zijn aan uw telefooncentrale, wilt u de programmering wijzigen of heeft u een extra toestel nodig? Wij kunnen u wél helpen en doen dat snel en vakkundig. Haagcom onderscheidt zich hiermee van de meeste andere aanbieders.


SOEPEL AANSLUITEN OP VOIP

Overweegt u over te stappen naar VoIP? De specialisten van Haagcom zorgen voor een probleemloze overstap. Zonder verlies van bereikbaarheid en met behoud van al uw telefoonnummers.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen