ISDN en Analoog


ISDN en PSTN

Iedereen weet het inmiddels: ISDN stopt per september 2019.

Het alternatief wordt bellen via internet, genaamd VoIP maar niet elke telecom installatie is hierop voorbereid.

Veel organisaties worden geconfronteerd met mogelijke vervanging van bestaande telecom installaties, en dat terwijl de bestaande installatie nog prima werkt!

Heeft u een KPN telecom installatie zoals de Vox Davo, Vox Alliance of Vox Novo dan biedt Haagcom hierin de oplossing. In veel van deze gevallen kan uw huidige installatie behoudt worden en toch overzetten naar VoIP.

Geen administratieve rompslomp en geen verlies van bereikbaarheid rond de overstap!

ISDN

BESPAREN OP UW TELEFOONREKENING

Dankzij de versoepelde wetgeving kan Haagcom bijna elk telefoonabonnement probleemloos overnemen. Technisch verandert er daarbij niets. Vanzelfsprekend behoudt u al uw nummers en faciliteiten. U zult direct een lagere telefoonrekening ontvangen.

ELK TYPE LIJN EN CENTRALE

Om voordeliger te kunnen bellen maakt het niet uit of u gebruik maakt van VoIP, een analoge telefoonlijn of een ISDN-aansluiting. Het is ook geen probleem als u meerdere vestigingen en verschillende typen telefooncentrales heeft. Technische aanpassingen zijn er niet nodig.

ONLINE INZICHT

Na de overstap naar Haagcom krijgt u de beschikking tot onze slimme webtool MijnHaagcom. Via deze tool krijgt u onder andere real-time inzicht in uw gesprekskosten.

ÉÉN VERZAMELFACTUUR

U ontvangt één factuur met daarop alle gespreks- en abonnementskosten gespecificeerd. Neemt u in de toekomst aanvullende diensten af zoals internet of mobiele telefonie? Ook deze kosten komen op dezelfde factuur te staan.

EIGEN TECHNICI

Mocht er onverhoopt een storing zijn aan uw telefooncentrale, wilt u de programmering wijzigen of heeft u een extra toestel nodig? Wij kunnen u wél helpen en doen dat snel en vakkundig. Haagcom onderscheidt zich hiermee van de meeste andere aanbieders.


SOEPEL AANSLUITEN OP VOIP

Overweegt u over te stappen naar VoIP? De specialisten van Haagcom zorgen voor een probleemloze overstap. Zonder verlies van bereikbaarheid en met behoud van al uw telefoonnummers.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen