VoIP


Bellen via het internet

VoIP is de afkorting van Voice over IP, oftewel bellen via de internetverbinding.

Hoe werkt VoIP

VoIP biedt vele voordelen. Met name de flexibiliteit van VoIP-telefonie is een grote stap voorwaarts. Bovendien kunnen organisaties met VoIP veel kosten besparen. Omdat alle spraakverkeer over de bestaande internetlijn gaat, zijn de dure ISDN-lijnen niet langer benodigd. Tel daarbij op dat de bestaande telefooncentrale en toestellen gewoon behouden kunnen blijven en de populariteit van het bellen via VoIP is hiermee verklaard.

Overstappen op VoIP betekent dus dat uw bestaande apparatuur behouden kan blijven!

VoIP

GESCHIKT VOOR VRIJWEL ALLE CENTRALES

Heeft u nog een telefooncentrale van KPN of Alcatel? De meeste van deze centrales laten zich eenvoudig ombouwen naar VoIP. Met het plaatsen van een VoIP-adapter kunnen ook de telefooncentrales van andere merken omgezet worden naar VoIP. Op deze manier kunnen hoge investeringen in nieuwe apparatuur vaak worden voorkomen.

KIES ZELF UW TELEFOONNUMMERS

Eenmaal overgestapt naar VoIP bepaalt u zelf uw telefoonnummers. Zelfs een buitenlands nummer is geen probleem. Uw bestaande nummers neemt u natuurlijk gewoon mee.

FLEXIBEL

Bij VoIP kunt u het aantal lijnen eenvoudig aanpassen. U beschikt altijd over voldoende lijnen. Bovendien kunt u uw huidige telefooncentrale uitbreiden met slimme functies als een Keuzemenu en Wachtrijen.

SCHERPE TARIEVEN

Met VoIP bespaart u niet alleen op abonnementskosten, u belt ook goedkoper. En tussen vestigingen onderling belt u zelfs gratis.

SERVICE OP LOCATIE

De technische specialisten van Haagcom sluiten alles voor u aan en zorgen er voor dat alles blijft werken. U heeft er verder geen omkijken naar.


NOG GEEN TELEFOONCENTRALE?

Neem dan een telefooncentrale in de cloud, met Hosted VoIP van Haagcom.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen