Beste klanten,

We hebben spannend nieuws! Binnenkort zullen we onze telecommunicatiediensten upgraden naar Managed Voice 3, ons nieuwe platform dat is ontworpen om jou een betere communicatie-ervaring te bieden.

Wat is Managed Voice 3?

Managed Voice 3 is ons geavanceerde telecommunicatieplatform dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Met verbeterde functionaliteiten en een intuïtieve gebruikersinterface kun je efficiënter communiceren en profiteren van nieuwe mogelijkheden.

Wat verandert er voor jou?

Met de overgang naar Managed Voice 3 zullen er enkele veranderingen plaatsvinden in het dagelijks gebruik van onze telefoondiensten. Om je te helpen, hebben we een hand-out samengesteld met belangrijke informatie over de nieuwe functies en praktische instructies om het meeste uit Managed Voice 3 te halen.

 

Onze ondersteuning voor jou

Bij Haagcom streven we naar jouw succes. We zullen uitgebreide ondersteuning bieden tijdens de overgang naar Managed Voice 3. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het benutten van de voordelen van dit nieuwe platform.

Voor vragen en persoonlijke begeleiding kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bedankt voor je vertrouwen in Haagcom. We kijken ernaar uit om je een verbeterde communicatie-ervaring te bieden met Managed Voice 3.

 

Wij zullen onze bestaande klanten die nog niet over zijn in de komende weken hierover inlichten en contact opnemen als zij aan de beurt zijn!