Belangrijke wetswijziging maakt overstappen steeds makkelijker. Per 1 oktober 2016 is er een einde gekomen aan het stilzwijgend verlengen van bestaande zakelijke contracten door telecomaanbieders. Zakelijke klanten kunnen nu, na afloop van hun overeengekomen contractperiode, per maand kosteloos opzeggen. Dit is ook van toepassing op contracten die inmiddels alweer stilzwijgend verlengd waren. Dit betekent dat overstappen naar een andere telecomaanbieder nog nooit zo makkelijk is geweest als nu.

De telecomwereld wordt door velen zeer terecht als een jungle ervaren. Wij zien het dan ook nog steeds als onze belangrijkste taak om zoveel mogelijk licht in deze duisternis te scheppen. Het is goed om te zien dat het telecomlandschap zich gelukkig steeds meer in de richting van een klantvriendelijker omgeving ontwikkelt. In dit geval dankzij de wetswijziging door de Nederlandse overheid, welke gerust een doorbraak genoemd mag worden.

Nieuwsgierig wat deze wetswijziging in uw specifieke situatie betekent? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag op weg.