De nieuwe S700H PRO - ontwikkeld om optimale ondersteuning te bieden tijdens het dagelijkse werk. Het grote 2,4-inch TFT-scherm domineert het desinfectiemiddelbestendige oppervlak van de handset en ligt prettig in de hand.
De uitstekende batterijduur, met tot wel 320 uur stand-by, maakt de S700H PRO de perfecte metgezel voor het dagelijkse werk. Het hoogwaardige oppervlak die de handset kras- en desinfectiebestendig maakt, het goed afleesbare toetsenbord beschermt.
Zakelijke functies zoals de hoteloptie, de apart programmeerbare alarmknop, de beschermingsklasse IP40 en de audioprofielen die via een aparte -toets maken het gemakkelijk te gebruiken in professionele werkomgevingen. Het kan dus individueel worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De handset biedt Bluetooth® 4.2 en een geïntegreerde 3,5 mm jack-aansluiting voor zowel draadloze als bedrade headsets. De handset is geoptimaliseerd voor gebruik met alle professionele Gigaset DECT-systemen. Bovendien kan de S700H PRO worden gebruikt met andere CAT-iq & GAP-compatibele basisstations in enkele en meervoudige i-cell-omgevingen.

 

Tastbare evolutie - van buiten en van binnen
De nieuwe Gigaset S700H PRO-handset uit de Gigaset Professional-serie maakt indruk met zijn grote 2,4-inch TFT-display en tal van zakelijke functies zoals SUOTA, Bluetooth® 4.2, audioprofielen en briljante geluidskwaliteit HDSP-readyTM. Met de audioprofielen kunt u met één druk op de knop het volume naar wens instellen Het professionele scala aan functies wordt gecompleteerd door het trilalarm, de Micro-USB-interface en de uitstekende batterijduur.

 

Extra beveiliging met de hoteloptie en alarmknop
Deze optie verwijdert alle oproeplijsten en andere privégegevens van het apparaat met een vooraf te definiëren interval, zodat de volgende hotel- of kamergast er geen toegang toe heeft. Deze optie maakt het voor de operator gemakkelijker om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van de eindgebruikers. Geoptimaliseerd voor Gigaset enkele en multicellen en voor gebruik achter alarmsystemen3.

 

Bestand tegen ontsmettingsmiddelen en krassen.
Het hoogwaardige oppervlak omvat de behuizing, het toetsenbord en het display. Bovendien wordt het oppervlak van de handset bij dagelijks gebruik beschermd tegen krassen door een hardere oppervlaktecoating. Dit beschermt de handset ook tegen de effecten van in de handel verkrijgbare desinfectiemiddelen. Bijzonder geschikt voor reiniging tegen bacteriën en viruciden. De behuizing is ook ontworpen om metaalstof buiten de handset te houden.

 

Heeft u interesse of eventuele vragen over dit toestel? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Gigaset S700h Pro Dect handset