Virtual private server


VPS

Server Based Computing is in opkomst. Schaft u echter zelf liever geen eigen server aan, dan is een VPS (Virtual Private Server) de oplossing. U zet uw server gewoon in de cloud. En op kantoor werkt u vanaf nu met thin-clients. De voordelen zijn legio.

Werken vanuit de Cloud

Een Cloud VPS is niets anders dan een virtueel systeem dat draait op een externe server in een goed beveiligd datacentrum. Zo kunt u beschikken over een volwaardige, ultramoderne server met uitgebreide faciliteiten zonder deze eerst aan te hoeven schaffen. U betaalt slechts een maandelijkse vergoeding.

Een VPS zorgt voor flexibiliteit!

VPS

VEILIG EN BETROUWBAAR

Veiligheid staat voorop. Uw server staat in een zwaarbeveiligd Nederlands datacentrum, terwijl thin-clients zich vrijwel volledig vanaf de server laten beheren. Doordat thin-clients bovendien weinig eisen stellen aan de hardware is er niet alleen minder kans op defecten, ook zijn de gevolgen van een eventueel defect vele malen kleiner. Alle data wordt tenslotte bewaard op de server.

ONTZORGING

U hoeft zich niet meer druk te maken over updates van uw systeem en ook beheerskosten behoren tot het verleden. U kunt zich vanaf nu geheel richten op uw eigen business.

VERGROTING FLEXIBILITEIT

Op- en afschalen gaat eenvoudig en snel.

VERGROTING BEDRIJFSCONTINUÏTEIT

De cloud fungeert als tweede datacenter. Dit maakt uw gegevens ongevoelig voor brand of diefstal.

KOSTENBESPARING

U heeft geen eigen server aan te schaffen en te onderhouden. Daarnaast is thin-client hardware aanzienlijk goedkoper dan een complete computer.


LAGER ENERGIEVERBRUIK

Een eigen server op locatie verbruikt veel energie. Het gebruik van een VPS kan u een behoorlijke besparing opleveren. Ook thin-clients verbruiken veel minder energie dan reguliere computers.


KOM DIRECT IN CONTACT

Mail ons of laat uw telefoonnummer achter en één van onze specialisten belt u terug.

Contact opnemen